onze competenties

Als toonaangevend bedrijf hebben we voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling en perfectionering van een breed scala aan vaardigheden en expertise. Hieronder zijn onze kerncompetenties te vinden:
3D-metaalprinten
Binnen Wilting beschikken we over een eigen 3D-metal printing competence centre met 5 eigen printers en toegang tot diverse expertises en competenties in ons uitgebreide netwerk om...
Onderdelenproductie
Wilting richt zich op de industrialisatie en productie van herhaalseries van uitdagende onderdelen. Voor kleine, middelgrote en grote series worden productieprocessen vastgelegd...
Complexiteit
Met jarenlange ervaring in het vervaardigen van diverse complexe onderdelen, navigeren we behendig door de uitdagingen van de snel veranderende high tech industrie. Onze...

TECHNOLOGIEËN

  • Value Chain management: Wilting neemt de verantwoordelijkheid voor de productie van onderdelen die gebruikmaken van diverse maaktechnologieën, waarbij we onze klanten volledig ontzorgen. Voor technologieën die wij niet intern beheersen, werken we samen met gespecialiseerde partners die tot de top van Europa behoren. Door de productieketen van begin tot eind te beheren, (tussentijdse) kwaliteitsborging uit te voeren en logistiek en planning te organiseren, kunnen klanten vertrouwen op tijdige levering van gecontroleerde en traceerbare eindproducten.

  • Kwaliteitsmanagement: Bij bestellingen vanaf één artikelnummer leveren wij modules en/of producten Just In Time (JIT) aan. Hierbij worden ook de bijbehorende kwaliteitsdocumenten zonder beheerslast, voorraad van maak-/koopdelen en de organisatie van montageactiviteiten inbegrepen.

  • Cleanroom: Naast een ruime montagehal beschikken wij over een goed uitgeruste cleanroom (iso-klasse 6-7) met een geïntegreerde ultrasone wasstraat. Dankzij deze voorzieningen kunnen wij garanderen dat de bestelde producten aan uw hoogste eisen voldoen.

  • Assemblage en Supply chain: Wij verzorgen voor klanten de montage van mechanische/mechatronische modules en complete eindproducten. De specifieke maakdelen worden vaak intern geproduceerd, terwijl plaatwerk en standaarddelen door onze supply chain planners onder gunstige voorwaarden worden ingekocht. Een team van flexibel inzetbare engineers verzorgt vervolgens de montage.

  • Nabehandeling: Wilting werkt samen met specialisten op het gebied van diverse oppervlaktebehandelingen. Net als alle partners van Wilting voldoen deze aan dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden, waardoor we optimaal op elkaar zijn ingespeeld. Hierdoor zijn we in staat om een perfecte combinatie van productieprocessen aan te bieden voor zelfs de meest complexe onderdelen.